Reteta de chiftele de porc - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Chiftele de porc

Retete Culinare » Retete cu carne » Chiftele de porc


Delimitare retetaChiftelele de porc sunt foarte gustoase si sunt la fel de usor de preparat, rezultatul fiind delicios si consistent.

Chiftele de porc cu rosii si muraturi.   Mareste poza
" Chiftele de porc cu rosii si muraturi. "

Ingrediente

500 g carne de porc

50 g miez paine

2 oua

4 catei usturoi

2 cartofi mici fierti

ulei

boia de ardei

sare

piper

patrunjel verde tocat

Mod de preparare

  1. Amestecati carnea tocata cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si stoarsa cu atentie.
  2. La tocatura adaugati ouale crude, piper, sare, boia de ardei, patrunjel verde tocat, usturoi taiat fin sau presat si cartofii dati pe razatoarea cu gauri mici.
  3. Amestecati bine si luati cu o lingurita din compozitie si asezati intr-o tava unsa cu ulei, unele langa altele, neanghesuite pentru a nu se lipi.
  4. Puneti tava la cuptor, la foc mic, unde lasati aproximativ jumatate de ora, apoi dupa ce au prins crusta la suprafata, chiftelele le intoarceti si le mai lasati inca jumatate de ora.
  5. Cand sunt gata, le scoateti pe o farfurie intinsa si le lasati la racit.

Menţiuni

Chiftelele de porc se servesc cu muraturi sau mustar.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : carne tocata , paine , oua , usturoi , cartofi


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri