Reteta de frigarui de pui - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Frigarui de pui

Retete Culinare » Retete cu carne » Frigarui de pui


Delimitare retetaDaca vreti sa preparati ceva aromat dar care sa nu aiba grasimi incercati aceasta reteta de frigarui de pui care va va placea cu siguranta.

O farfurie cu frigarui de pui.   Mareste poza
" O farfurie cu frigarui de pui. "

Ingrediente

1/2 kg piept de pui

2 catei usturoi

ulei

2 morcovi

suc de la 1 lamaie

1 ardei gras rosu

1 ardei gras verde

slaninuta felii

sare

piper

Mod de preparare

  1. Tocati usturoiul si amestecati-l cu ulei, suc de lamaie si condimente.
  2. Taiati carnea cuburi si lasati-o la marinat in sosul cu usturoi.
  3. Dupa o ora taiati legumele in bucati medii.
  4. Fiecare bucata de carne o infasurati intr-o felie de slaninuta si o aseza pe betisoarele de frigarui.
  5. Condimentati dupa ce s-au asezat si legumele si le pun pe gratar stropindu-le din cand in cand cu marinata.
  6. Serviti frigaruile calde, cu lamaie .

Menţiuni

Frigaruile de pui se pot servi cu cartofi la cuptor.

Timp de preparare: 50 de minute

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : piept de pui , usturoi , morcov , lamaie , ardei gras , slanina


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri