Reteta de miel la gratar - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Miel la gratar

Retete Culinare » Retete cu carne » Miel la gratar


Delimitare retetaMielul la cuptor este un preparat culinar delicios care nu necesita mult timp de preparare si care va constitui o cina perfecta pentru familie si prieteni.

Miel la gratar .   Mareste poza
" Miel la gratar . "

Ingrediente

4 cotlete de miel

1 lingura rozmarin

1 lingura ulei

2i catei usturoi

sare

piper

soric afumat

Mod de preparare

  1. Curatati carnea de piele si frecati-o bine cu sare si usturoi zdrobit.
  2. Presarati rozmarinul tocat pe deasupra si lasati carnea un sfert de ora la macerat.
  3. Cand gratarul este incins, frecati cu soric si asezati carnea.
  4. Intoarceti periodic pe ambele parti pentru a nu se arde.
  5. Stropiti din cand in cand cu ulei si dupa aproximativ 10 minute mielul va fi gata.
  6. Mielul la gratar il serviti cald.

Menţiuni

Acest preparat se serveste cu cartofi natur si salata verde si daca doriti, puteti prepara si mere coapte pentru ornat.

Timp de preparare: 50 de minute

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : miel , usturoi , soric


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri