Reteta de pui umplut - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Pui umplut

Retete Culinare » Retete cu carne » Pui umplut


Delimitare retetaDaca vreti sa pregatiti un deliciu pentru cina care sa nu necesite abilitati speciale in bucatarie incercati aceasta reteta gustoasa de pui umplut.

Un pui umplut.   Mareste poza
" Un pui umplut. "

Ingrediente

Un pui

100grame carne tocata

100grame ciuperci

Un morcov

Mazare

Un ou

Sare

Ulei

Piper

Boia

O legatura de patrunjel

Vin alb

Mod de preparare

  1. Dezosati puiul si scoateti cosul pieptului si oasele pulpelor.
  2. Dupa ce ati dezosat puiul adaugati umplutura formata din restul de ingrediente.
  3. Peste umplutura puteti adauga felii de costita pentru a-si pastra gustul .
  4. Coaseti puiul fin pe sina spinarii si puneti-l la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si stropiti din cand in cand cu apa iar cu cinci minute inainte de a scoate puiul de la cuptor adaugati si vinul.

Menţiuni

Reteta are complexitate medie si se serveste cu sos sau cu piure de cartofi.

Tagged with   Tagged with : pui , ciuperci , morcov , mazare , oua , vin


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri