Reteta de tocanita de pui - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Tocanita de pui

Retete Culinare » Retete cu carne » Tocanita de pui


Delimitare retetaTocanita de pui este perfecta pentru un pranz cu familia in care vreti sa serviti o mancare traditionala dar care sa nu fie grea ca si carnea de porc.

Tocanita de pui.   Mareste poza
" Tocanita de pui. "

Ingrediente

1 pui

4 cepe mari

150 ml ulei

1/2 lingurita boia

1 pahar vin alb

sare

piper

suc de rosii

4 catei usturoi

Mod de preparare

  1. Spalati puiul bine si taiati-l in bucati medii ca marime si puneti-l apoi in tigaie cu putin ulei si lasati-l sa se rumeneasca apoi scoateti-l si lasati-l pe o farfurie la racit.
  2. Dupa ce ati scos puiul puneti ceapa la calit, apoi adaugati suc de rosii sau bulion, boia dulce de ardei si usturoiul taiat in felii subtiri.
  3. Cand sunt calite, puneti puiul inapoi si adaugati sare si piper dupa gust.
  4. Puneti un pahar de apa si inainte de a inchide puneti si vinul si mai lasati-le la fiert 10 minute la foc mic.

Menţiuni

Tocanita de pui se serveste cu mamaliguta calda si cu o lingura de smantana pe deasupra.

Timp de preparare: 1 ora 10 minute

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : pui , ceapa , vin , usturoi


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

O reteta de ....

Tocanita de ciuperci
Tocanita de ciuperci
Tocanita de ciuperci
Tocanita de cartofi
Tocanita de cartofi
Tocanita de cartofi
Tocanita de miel
Tocanita de miel
Tocanita de miel
Tocanita de vitel
Tocanita de vitel
Tocanita de vitel
Retete de prajituri