Reteta de compot de cirese - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Compot de cirese

Retete Culinare » Retete de conserve » Compot de cirese


Delimitare retetaCompotul de cirese este foarte gustos si usor de facut,fiind perfect pentru serile de vara cand se poate servi rece dar si pentru cele de iarna.

Compot de cirese.   Mareste poza
" Compot de cirese. "

Ingrediente

1 kg cirese

750 ml apa

250 g zahar

Mod de preparare

  1. Fierbeti apa impreuna cu zaharul pana ce se formeaza un sirop.
  2. Adaugati apoi ciresele spalate bine si curatate de codite.
  3. Lasati-le sa fiarba pana cand ciresele se inmoaie putin.
  4. Puneti apoi capacul si lasati-le sa se raceasca.
  5. In cazul in care preparati compotul pentru iarna, adaugati ciresele cu zahar si apa in borcane si punetile la cuptor pentru a le steriliza.

Menţiuni

Daca doriti ca compotul sa fie mai putin dulce,adaugati zahar cat considerati necesar.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : cirese


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

O reteta de ....

Compot de visine
Compot de visine
Compot de visine
Compot de caise
Compot de caise
Compot de caise
Compot de gutui
Compot de gutui
Compot de gutui
Compot de mere
Compot de mere
Compot de mere
Retete de prajituri