Reteta de gem de capsuni - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Gem de capsuni

Retete Culinare » Retete de conserve » Gem de capsuni


Delimitare retetaDaca vreti sa preparati ceva pentru iarna de care sa fiti sigur ca le va placea copiilor atunci incercati acest gem de capsuni, delicios si aromat.

Un bol cu gem de capsuni.   Mareste poza
" Un bol cu gem de capsuni. "

Ingrediente

800 g zahar

700 g capsuni

700 ml apa

2 lamai

Mod de preparare

  1. Spalati bine capsunile si indepartati-le coditele.
  2. Lasati-le apoi la scurs si stropiti-le cu zeama de lamaie.
  3. Puneti apoi intr-o oala apa si zaharul impreuna cu un strop de lamaie si lasati-le sa fiarba pana cand siropul devine dens.
  4. Adaugati apoi capsunile si lasati-le sa fiarba impreuna pana ce continutul devine gelatinos.
  5. Lasati-le apoi sa se raceasca putin si puneti gemul in borcane cat inca mai este un pic caldut.

Menţiuni

Borcanele cu gem se pun in camara la loc umbrit si racoros.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : capsuni , lamaie


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

O reteta de ....

Prajitura cu gem
Prajitura cu gem
Prajitura cu gem
Gem de pere
Gem de pere
Gem de pere
Cornuri cu gem
Cornuri cu gem
Cornuri cu gem
Gem de piersici
Gem de piersici
Gem de piersici
Retete de prajituri