Reteta de zarzavat pentru ciorbe - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Zarzavat pentru ciorbe

Retete Culinare » Retete de conserve » Zarzavat pentru ciorbe


Delimitare retetaDaca vreti sa preparati mai multe tipuri de zarzavat atunci incercati si aceasta reteta speciala de zarzavat pentru ciorbe.

Zarzavat pentru ciorbe   Mareste poza
" Zarzavat pentru ciorbe "

Ingrediente

2 kg morcov

1 kg patrunjel

1 kg gogosari

1 telina mare

750 g ceapa

300 g sare

frunze de telina

frunze de patrunjel

conservant

Mod de preparare

  1. Taiati marunt zarzavatul apoi puneti sarea si amestecati bine.
  2. Intreaga compozitie o lasati pana a doua zi sa-si traga sare si apoi o scurgeti si o puneti in borcane.
  3. Adaugati conservantul urmand instructiunile de pe pachet.
  4. Capsati borcanele si le puneti in camara la loc umbrit si racoros.
  5. Este de preferat sa puneti zarzavatul in borcane medii cat pentru prepararea unei ciorbe.
  6. Odata deschis, zarzavatul ramas in borcan poate prinde un gust diferit sau se poate altera.

Menţiuni

Puteti adauga in zarzavatul pentru ciorbe si cateva rosii decojite si taiate cubulete mici.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : morcov , gogosari , telina , ceapa


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri