Reteta de papanasi cu branza - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Papanasi cu branza

Retete Culinare » Retete de dulciuri » Papanasi cu branza


Delimitare retetaPapanasii cu branza sunt alegerea perfecta daca doriti sa preparati un desert delicios si consistent pentru copii sau familie si daca nu aveti mult timp la dispozitie.

O farfurie de papanasi cu branza.   Mareste poza
" O farfurie de papanasi cu branza. "

Ingrediente

250 g branza de vaci

200 g faina

3 oua

100 g zahar

ulei

sare

1 lingurita bicarbonat alimentar

Mod de preparare

  1. Puneti branza intr-un castron in care adaugati 150 grame de faina, galbenusurile, bicarbonatul de sodiu si sarea.
  2. Albusurile bateti-le spuma adaugand zaharul treptat.
  3. Dupa ce ati batut albusurile adaugati-le peste galbenusuri sau invers amestecand continuu.
  4. Intindeti aluatul pudrat cu faina pe masa si faceti inele din acesta.
  5. Ii puneti in ulei incins iar cand sunt rumeniti lasati papanasii sa se scurga .
  6. Adaugati gem pe deasupra sau zahar pudra.

Menţiuni

Bicarbonatul de sodiu este necesar sa fie stins cu zeama de lamaie sau otet inainte de a-l adauga in compozitie.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : branza , oua


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri