Reteta de aripioare picante - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Aripioare picante

Retete Culinare » Retete de fripturi » Aripioare picante


Delimitare retetaDaca vreti sa pregatiti ceva gustos pentru cina dar care sa se prepare foarte rapid incercati aceasta reteta gustoasa si simpla de aripioare picante.

Un castron cu aripioare picante.   Mareste poza
" Un castron cu aripioare picante. "

Ingrediente

aripioare de pui

8 linguri ulei

8 linguri vin rosu

4 linguri susan

4 linguri pasta de rosii

4 linguri miere

boia iute sau dulce

sare

piper

Mod de preparare

  1. Spalati aripioarele de pui si lasati-le la scurs pe o sita sau un gratar.
  2. Intre timp puneti restul ingredientelor intr-un castron si amestecati-le bine pana cand veti obtine o marinata gustoasa.
  3. Daca doriti ca aripioarele sa fie mai iuti mai puteti adauga boia iute dupa gust.
  4. Ungeti fiecare aripioara cu marinata si puneti-le una peste alta intr-un castron curat si turnati restul de sos pe deasupra.
  5. Dupa ce ati uns toate aripioarele cu marinata puneti castronul la frigider pentru jumatate de ora.
  6. Asezati aripioarele cu tot cu marinata intr-o tava unsa cu putin ulei si cand acestea sunt rumenite bine se scot pe un platou.
  7. Aripioarele picante se pot servi cu cartofi pai sau cu piure de cartofi.

Menţiuni

Daca doriti puteti adauga si putin usturoi in compozitia de marinata.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : aripioare de pui , vin , susan , miere


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri