Reteta de cascaval pane - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Cascaval pane

Retete Culinare » Retete de fripturi » Cascaval pane


Delimitare retetaCascavalul pane nu poate fi consumat doar la restaurant pentru ca il poti face si tu acasa ,intr-un timp foarte scurt si la fel de gustos.

O portie de cascaval pane.   Mareste poza
" O portie de cascaval pane. "

Ingrediente

250 g cascaval

unt

lapte

faina

Mod de preparare

  1. Taiati cascavalul in felii medii, nu foarte subtiri.
  2. Faceti din faina si lapte un aluat asemanator cu cel de clatite si treceti cascavalul prin aluat si apoi prin faina pana cand este acoperit complet in faina.
  3. Puneti o tigaie la infierbantat si puneti 25 de grame de unt sau 25 de grame de ulei la incalzit.
  4. Adaugati apoi cascavalul in functie de cate felii incap in tigaie si lasati-le sa se prajeasca pe fiecare parte timp de doua-trei minute.
  5. Nu uitati sa puneti capac dupa ce ati pus cascavalul la prajit.
  6. Lasati cascavalul sa se prajeasca la foc mare altfel se va lipi de tigaie.

Menţiuni

Cascavalul pane se serveste cald altfel se va intari foarte repede.

Timp de preparare: 15 minute

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : cascaval , unt , lapte


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri