Strict Standards: Non-static method util::sqlVar() should not be called statically in /home/retete/public_html/retete-detalii.php on line 11

Strict Standards: Non-static method util::sqlVar() should not be called statically in /home/retete/public_html/retete-detalii.php on line 178

Strict Standards: Non-static method util::sqlVar() should not be called statically in /home/retete/public_html/retete-detalii.php on line 246

Strict Standards: Non-static method util::sqlVar() should not be called statically in /home/retete/public_html/retete-detalii.php on line 249
Friptura de curcan
Reteta de friptura de curcan - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Friptura de curcan

Retete Culinare » Retete de fripturi » Friptura de curcan


Delimitare retetaDaca vrei sa prepari ceva cu adevarat aparte pentru familia ta atunci aceasta delicioasa friptura de curcan este cea mai buna alegere.

O portie de friptura de curcan.   Mareste poza
" O portie de friptura de curcan. "

Ingrediente

1 curcan

1 fir maghiran

25 ml cognac

1/2 cana rozmarin

20 ml ulei

1/2 cana frunze proapete de salvie

1 mar taiat sferturi

1 tulpina telina

1 ceapa mare

1/2 cana unt topit

sare

piper

Mod de preparare

  1. Spalati bine curcanul si daca este cazul taiati-i gatul si scoateti-i maruntaiele.
  2. Stergeti curcanul cu prosoape de hartie si indepartati pielea de pe piept fara a o taia complet.
  3. Presarati maghiran, rozmarin si salvie pe sub piele si intindeti-o la loc.
  4. In interiorul curcanului puneti marul, telina si ceapa dupa ce le-ati taiat sferturi.
  5. Puneti curcanul intr-o tava cu pieptul in sus si ungeti-l cu unt apoi acoperiti-l cu folie de aluminiu.
  6. Puneti apoi tava la cuptor la foc mediu aproximativ trei ore verificand la fiecare ora.
  7. Dupa o ora si jumatate ungeti-l cu un sos format din ulei, cognac, sare si piper si bagati-l iar la cuptor.
  8. Cand curcanul este gata, asteptati un sfert de ora inainte de a-l servi.

Menţiuni

Friptura de curcan se serveste impreuna cu un pahar de vin rosu sau alb.

Timp de preparare: 5 ore

Complexitate: mare

Tagged with   Tagged with : curcan , cognac , mere , telina , ceapa , unt


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)


Strict Standards: Non-static method util::input() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/retete/public_html/include/pages/retete-detalii.inc.php on line 175

Subiect (*)


Strict Standards: Non-static method util::input() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/retete/public_html/include/pages/retete-detalii.inc.php on line 177

Cod de securitate (*)


Strict Standards: Non-static method util::input() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/retete/public_html/include/pages/retete-detalii.inc.php on line 181

Parerea dvs.(*)


Strict Standards: Non-static method util::text() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/retete/public_html/include/pages/retete-detalii.inc.php on line 185

O reteta de ....

Friptura de oaie
Friptura de oaie
Friptura de oaie
Friptura de porc cu ceapa
Friptura de porc cu ceapa
Friptura de porc cu ceapa
Friptura de porc cu omleta
Friptura de porc cu omleta
Friptura de porc cu omleta
Friptura de porc cu bere
Friptura de porc cu bere
Friptura de porc cu bere
Retete de prajituri