Reteta de friptura de iepure - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Friptura de iepure

Retete Culinare » Retete de fripturi » Friptura de iepure


Delimitare retetaFriptura de iepure este perfecta pentru o cina speciala deoarece este un deliciu apreciat peste tot in lume si iata ca nu este nici greu de preparat.

O portie de friptura de iepure cu legume.   Mareste poza
" O portie de friptura de iepure cu legume. "

Ingrediente

1/2 de iepure

ulei

1 lingura faina

50 g unt

1 pahar vin alb

3 cepe

patrunjel verde

2 ciuperci

sare

piper

Mod de preparare

  1. Spalati bine carnea de iepure si stergeti-o cu un material curat.
  2. Taiati carnea bucati in functie de preferinta si puneti-o intr-o tigaie in care ati adaugat ulei amestecat cu unt.
  3. Rumeniti carnea apoi adaugati ceapa taiata rondele, ciuperci taiate felii si patrunjel tocat.
  4. Dupa ce s-a ingalbenit ceapa, presarati faina pe deasupra si adaugati sare si piper dupa gust.
  5. Subtiati cu vin alb si putina apa urmarind evolutia acesteia pentru a nu lasa apa sa se evapore.
  6. Dupa ce carnea s-a fragezit adaugati o bucatica de unt si lasati-l sa se topeasca in sosul rezultat de friptura.

Menţiuni

In cazul fripturii de iepure, de preferat este sa o serviti fierbinte.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : iepure , unt , vin , ceapa , ciuperci


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

O reteta de ....

Friptura de purcel
Friptura de purcel
Friptura de purcel
Friptura de curcan
Friptura de curcan
Friptura de curcan
Friptura de vita la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Friptura de porc
Friptura de porc
Friptura de porc
Retete de prajituri