Reteta de taietei de casa - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Taietei de Casa

Retete Culinare » Retete de panificatie » Taietei de Casa


Delimitare retetaTaieteii de casa pot folosi imediat sau se pastreaza in saculet de panza sau punga de hartie si se folosesc la nevoie.

O farfurie cu taietei de casa   Mareste poza
" O farfurie cu taietei de casa "

Ingrediente

2 oua

300 g faina

2 linguri sifon sau apa

1/2 lingurita sare

Mod de preparare

  1. Cerneti faina, faceti un loc la mijloc in care spargeti ouale, puneti apa si sarea, amestecati mai intai cu o lingurita si apoi cu mana, adaugand putina apa sau faina daca mai este necesar, pentru a obtine un aluat mai consistent.
  2. Dupa ce aluatul este bine framantat (daca taiati cu un cutit aluatul se vad mici basicute), acoperiti cu un servet si lasati sa se odihneasca 10-15 minute.
  3. Intindeti apoi doua foi cat se poate de subtire, lasati sa se zvante 10 minute, presarati cu faina, rulati si taiati taitei cat mai subtiri.
  4. Imprastiati apoi taiteii pe masa sau pe un servet si lasati sa se usuce.

Menţiuni

Taieteii de casa foarte gustosi in supe sau in retetele de gulas.

Timp de preparare: 20 de minute

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : oua


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri