Reteta de fidea cu lapte - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Fidea cu lapte

Retete Culinare » Retete de paste » Fidea cu lapte


Delimitare retetaDaca doriti sa pregatiti celor mici un desert delicios sau vreti sa resimtiti gustul copilariei,incercati aceasta reteta simpla de fidea cu lapte.

Un castron de lapte cu melci si fidea.   Mareste poza
" Un castron de lapte cu melci si fidea. "

Ingrediente

lapte

fidea

zahar

scortisoara

Mod de preparare

  1. Pentru a prepara fidea cu lapte, este indicat sa urmati instructiunile de pe pachet in ceea ce priveste cantitatea ingredientelor.
  2. Puneti 500 ml de lapte intr-o cratita impreuna cu o lingura sau doua de zahar.
  3. Cand laptele incepe sa fiarba adaugati fideaua si dupa cateva minute opriti focul si lasati cratita acoperita cu un capac.
  4. Dupa cinci minute cu capacul pus fideaua cu lapte va fi gata si o puteti servi.
  5. Dupa ce ati pus fideaua in castronele sau farfurii presarati putina scortisoara sau putina esenta de vanilie,ce ii va reda un gust deosebit.

Menţiuni

Adaugati la sfarsit si putin zahar vanilat sau cu aroma de rom pentru o savoare deosebita.

Timp de preparare: 30 de minute

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : lapte , fidea


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri