Reteta de paste carbonara - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Paste carbonara

Retete Culinare » Retete de paste » Paste carbonara


Delimitare retetaPastele carbonara cu specific italian va vor satisface garantat asa ca atunci cand aveti pofta nu ezitati sa le preparati.

O farfurie cu paste carbonara   Mareste poza
" O farfurie cu paste carbonara "

Ingrediente

1 punga paste

300 g kaizer

sunculita sau costita taraneasca

3 oua

300 g parmezan

1 cubulet unt

delikat

busuioc

Mod de preparare

  1. Puneti pastele la fiert si le lasati aproximativ 10 minute apasandu-le sa se inmoaie bine.
  2. In acest timp radeti parmezanul, bateti ouale si adaugati in ele delikat si busuioc dupa gust.
  3. Taiati cubulete costita, kaiserul sau sunculita taraneasca si le prajiti intr-o tigaie in care adaugati cubuletul de unt.
  4. Dupa ce pastele au fiert, le scoateti din apa si le scurgeti bine si sa nu le lasati sa se raceasca dupa care le puneti pe foc si adaugati treptat kaiserul si ouale amestecand in continuu si la sfarsit, dupa ce ouale sunt lipite de paste, adaugati parmezanul ras.
  5. Le mai amestecati inca o data, puneti capacul, stingeti focul si le mai lasati cam 5 minute.

Menţiuni

Aceste paste se servesc calde ornate cu busuioc uscat deasupra.

Timp de preparare: 30 de minute

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : paste , kaizer , sunculita , costita , oua , parmezan , unt , busuioc


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri