Reteta de paste cu pui - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Paste cu pui

Retete Culinare » Retete de paste » Paste cu pui


Delimitare retetaAceasta reteta este perfecta daca va place mancarea italiana pentru ca imbina aromele legumelor cu consistenta puiului si gustul sau deosebit.

Un bol de paste cu pui.   Mareste poza
" Un bol de paste cu pui. "

Ingrediente

1/2 kg paste

1 piept de pui fiert

300 g cascaval

200 ml smantana

3 oua

2 ardei grasi rosii

sare

piper

unt sau margarina

Mod de preparare

  1. Fierbeti pastele in apa cu sare si lasati-le sa se scurga intr-o sita.
  2. Taiati pieptul de pui in cubulete si amestecati-l cu ardeii taiati fideluta.
  3. Adaugati pastele si amestecati usor pentru a nu sfarma ingredientele.
  4. Preparati un sos din smantana, sare, piper si ouale crude.
  5. Adaugati in sos trei sferturi din cascavalul ras si apoi adaugati sosul peste paste amestecand incet.
  6. Puneti amestecul intr-o tava unsa cu unt si se lasa la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora .
  7. Cand suprafata este rumenita, scoateti tava de la cuptor si adaugati restul de cascaval ras.
  8. Pastele cu pui se servesc calde.

Menţiuni

Pastele cu pui se pot servi simple sau cu putin sos de rosii pe deasupra.

Timp de preparare: 50 de minute

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : paste , piept de pui , cascaval , smantana, oua , ardei gras , unt , margarina


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri