Reteta de spaghete bologneze - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Spaghete bologneze

Retete Culinare » Retete de paste » Spaghete bologneze


Delimitare retetaDaca vreti sa preparati o reteta de paste delicioase incercati-o pe aceasta de spaghete bologneze care este iubita peste tot in lume.

O portie de spaghete bologneze.   Mareste poza
" O portie de spaghete bologneze. "

Ingrediente

1/2 kg spaghete

300 g carne tocata

2 catei de usturoi

2 cepe mici

1 ardei gras

1 morcov

300 g bulion

vegeta

1 frunza de dafin

sare

piper

ulei

Mod de preparare

  1. Tocati ceapa, usturoiul si morcovul in cubulete si puneti-le la calit impreuna cu carnea tocata pentru aproximativ cinci minute.
  2. Adaugati bulion, vegeta, dafin si restul ingredientelor cu putin apa si mai lasati-le sa fiarba aproximativ un sfert de ora.
  3. Adaugati condimente la sos daca mai este nevoie si turnati in farfurii peste spaghetele fierte.

Menţiuni

Spaghetele se pot servi si cu putina branza rasa sau topita pe deasupra.

Timp de preparare: 40 de minute

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : spaghete , carne tocata , usturoi , ceapa , ardei gras , morcov


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

O reteta de ....

Spaghete cu branza
Spaghete cu branza
Spaghete cu branza
Sos pentru spaghete
Sos pentru spaghete
Sos pentru spaghete
Spaghete carbonara
Spaghete carbonara
Spaghete carbonara
Spaghete cu ton
Spaghete cu ton
Spaghete cu ton
Retete de prajituri