Reteta de icre de peste - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Icre de peste

Retete Culinare » Retete de peste » Icre de peste


Delimitare retetaDaca vreti sa preparati un aperitiv delicios si rapid sau daca tineti post si este dezlegare la peste incercati aceasta reteta de icre de peste.

Doua boluri cu icre de peste.   Mareste poza
" Doua boluri cu icre de peste. "

Ingrediente

100 g icre

2 linguri gris

1 ceapa

zeama de la 1 lamaie

ulei

Mod de preparare

  1. Adaugati sare la icre si lasati-le timp de jumatate de ora la frigider.
  2. In acest timp fierbeti grisul si lasati-l sa se raceasca.
  3. Puneti icrele intr-un castron, adaugati ceapa rasa si gris si incepeti sa le amestecati adaugand ulei.
  4. Cand icrele devin pufoase, adaugati zeama de lamaie si amestecati pana cand aceasta se incorporeaza.
  5. Puneti icrele in boluri si ornati-le cu patrunjel verde .

Menţiuni

Icrele se servesc cu masline si paine prajita.

Timp de preparare: 50 de minute

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : icre , gris , ceapa , lamaie


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri