Reteta de pastrav la cuptor - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Pastrav la cuptor

Retete Culinare » Retete de peste » Pastrav la cuptor


Delimitare retetaUimiti-va familia preparand pentru cina aceasta reteta delicioasa de pastrav la cuptor care imbina perfect aromele ingredientelor si gustul special al pastravului.

Farfurie cu pastrav la cuptor.   Mareste poza
" Farfurie cu pastrav la cuptor. "

Ingrediente

1 kg pastrav

200 ml vin alb

1 ceapa

100 g unt

cimbru

patrunjel verde

sare

piper

zeama de lamaie

Mod de preparare

  1. Curatati pastravii si spalati-i sub jet de apa rece.
  2. Cand ati terminat asezati-i intr-o tava lasand putina distanta intre pesti.
  3. Fierbeti vinul cu putina sare si piper si turnati-l peste pastrav.
  4. Clocotiti doua pahare de apa si adaugati-le in tava.
  5. Adaugati apoi in tava ceapa tocata fin, sare, cimbru si piper dupa gust.
  6. Puneti tava la cuptor si lasati-o sa fiarba la foc mediu.
  7. Cand sunt gata, scurgeti pastravii de zeama, asezati-i pe o farfurie si ungeti-i cu unt si zeama de lamaie.

Menţiuni

Pastravul la cuptor se serveste cu verdeata tocata fin pe deasupra.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : pastrav , vin , ceapa , unt , lamaie


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri