Reteta de ardei capia copti - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Ardei capia copti

Retete Culinare » Retete de conserve » Ardei capia copti


Delimitare retetaDaca vreti sa pastrati gustul special al ardeilor copti si pe timpul iernii,incercati si aceasta reteta delicioasa de ardei capia copti.

Ardei capia copti.   Mareste poza
" Ardei capia copti. "

Ingrediente

2 kg ardei

1 litru otet

3 linguri sare

2 l apa

hrean

conservant

Mod de preparare

  1. Spalati ardeii si apoi stergeti-i bine iar daca acestia sunt inca uzi lasati-l cateva minute la uscat.
  2. Pe o tabla incinsa, coaceti ardeii cat sa se rumeneasca doar putin pielita.
  3. Asezati ardeii copti in borcane si apoi preparati saramura din otet, sare si apa ( o lingura de sare la un litru de lichid ).
  4. Dupa ce aceasta s-a racit turnati-o in borcane peste ardei.
  5. Puneti bucati de hrean in borcane (dupa gust) si cate o lingurita de conservant alimentar.
  6. Puneti ceolofan pe deasupra borcanelor si legati-le cu sfoara strans.

Menţiuni

Cand consumati ardeii, este indicat sa le adaugati si putin ulei.

Timp de preparare: 1 ora si jumatate

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : ardei capia , otet , hrean


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri