Reteta de ardei iuti la borcan - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Ardei iuti la borcan

Retete Culinare » Retete de conserve » Ardei iuti la borcan


Delimitare retetaDaca va plac mancarurile putin picante si vreti sa va delectati cu ele si pe parcursul iernii atunci incercati aceasta reteta de ardei iuti la borcan.

Ardei iuti la borcan   Mareste poza
" Ardei iuti la borcan "

Ingrediente

1 kg ardei iuti

250 ml apa

250 ml miere

100 g stafide

250 ml otet

sare

Mod de preparare

  1. Spalati ardeii bine apoi taiati-le coditele si puneti-i intr-un castron impreuna cu o jumatate de lingurita de sare presarata pe deasupra.
  2. Lasati ardeii deoparte doua ore si intre timp curatati stafidele de codite si de impuritati.
  3. Amestecati mierea cu apa si cu otetul apoi asezati ardeii in borcane alternand culorile.
  4. Dupa ce i-ati asezat, presarati stafide printre ardei si turnati apa cu otetul si mierea.
  5. Sterilizatia borcanele timp de aproximativ 15 minute si lasati-le in apa fierbinte pana cand se racesc.
  6. Stergeti borcanele si puneti-le in camara la loc umbrit si racoros.

Menţiuni

Daca ardeii pe care ii aveti sunt putin cam iuti, reduceti cantitatea de otet folosita si mariti-o pe cea de apa.

Timp de preparare: 3 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : ardei iute , miere , stafide , otet


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri