Reteta de bavareza cu portocale - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Bavareza cu portocale

Retete Culinare » Retete de dulciuri » Bavareza cu portocale


Delimitare retetaDulciurile facute in casa sunt cele mai bune iar bavareza cu portocale este in plus si foarte economica.

Cateva bavareze cu portocale, proaspat preparate si gata pentru a fi savurate.   Mareste poza
" Cateva bavareze cu portocale, proaspat preparate si gata pentru a fi savurate. "

Ingrediente

300 g zahar

6 portocale

5 lingurite gelatina

400 g frisca

vanilie

2 pahare apa

20 g ulei

50 ml lichior de portocale

Mod de preparare

  1. Din zahar si apa faceti un sirop, adaugati lichiorul si zeama de la portocalele pe care le scobiti de miez si le lasati intregi, apoi vanilia si gelatina.
  2. Cand incepe sa sa intareasca, adaugati jumatate din cantitatea de frisca si puneti la gheata in forma unsa cu ulei.
  3. Cojile de portocale le umpleti cu bavareza cu portocale, le puneti apoi la rece si decorati cu frisca.
  4. Daca bavareza ati pus-o la gheata intr-o forma mare, dupa ce s-a intarit, o rasturnati pe un platou si o decorati cu frisca si felii de portocale.

Menţiuni

Alegeti numai portocale proaspete pentru aceasta reteta si eventual cu coaja mai groasa.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : portocale , gelatina , frisca , vanilie , lichior

Fotografia prezentata in reteta de Bavareza cu portocale apartine Brokebusyhungry.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri