Reteta de budinca de ficat - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Budinca de ficat

Retete Culinare » Retete cu carne » Budinca de ficat


Delimitare retetaDaca vreti sa gatiti ceva bun dar nu aveti foarte mult timp pentru asta, atunci incercati aceasta budinca de ficat care va va placea cu siguranta.

O tava plina cu budinca de ficat, proaspat scoasa din cuptor.   Mareste poza
" O tava plina cu budinca de ficat, proaspat scoasa din cuptor. "

Ingrediente

250 g ficat de porc sau de pasare

250 g carne tocata

1 cana smantana

3 oua

1/2 franzela

sare

verdeata tocata

piper macinat sau menta pisata

Mod de preparare

  1. Curatati ficatul de pielite, il dati prin masina de tocat si il amestecati cu carnea tocata.
  2. Adaugati o lingura de ulei, apoi franzela faramitata bine, omogenizati amestecul, adaugati galbenusurile unul cate unul, sarati si piperati dupa gust.
  3. Puneti verdeata tocata fin si subtiati amestecul cu smantana.
  4. Cand totul este gata, bateti albusurile spuma, turnati-le deasupra, mai amestecati o data si turnati compozitia intr-o tava unsa cu unt.
  5. Introduceti forma in cuptorul incins bine si coaceti la foc potrivit 45 de minute.

Menţiuni

Aceasta budinca o serviti calda, cu salata de sezon.

Timp de preparare: 1 ora 20 de minute

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : ficatei , porc , pasare , carne tocata , smantana , oua , paine , menta

Fotografia prezentata in reteta de Budinca de ficat apartine Subversivepinko.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri