Reteta de bulion de ardei - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Bulion de ardei

Retete Culinare » Retete de conserve » Bulion de ardei


Delimitare retetaBulionul de ardei este un preparat care ofera mancarii un gust dulceag si deosebit ,fiind perfect pentru zilele de iarna .

Borcane cu bulion de ardei.   Mareste poza
" Borcane cu bulion de ardei. "

Ingrediente

20 ardei rosii

2 kg rosii

sare

ulei

Mod de preparare

  1. Alegeti ardeii cei mai sanatosi si gustati din fiecare pentru a nu pune niciunul iute.
  2. Spalati ardeii si indepartati-le codita si semintele.
  3. Dati ardeii printr-o masina de tocat cu sita deasa impreuna cu rosiile .
  4. Puneti compozitia intr-o cratita si adaugati sare.
  5. Lasati bulionul la fiert pana cand acesta scade si capata consistenta unei paste groase.
  6. Dupa ce acesta a scazut complet, puneti putin ulei si rumeniti pentru a rezista o perioada indelungata in camara.
  7. Puneti bulionul intr-un borcan etans si tineti-l la loc racoros si umbrit.
  8. Daca doriti sa preparati o cantitate mai mare de bulion pentru iarna atunci multiplicati numarul ingredientelor la cantitatea dorita.
  9. Daca doriti sa preparati un bulion picant puteti adauga compozitiei un ardei iute fara seminte tras prin masina de tocat.

Menţiuni

Bulionul se face exact ca si cel de rosii iar aceasta reteta se poate prepara si numai din ardei fara a mai adauga rosii.

Timp de preparare: 3 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : ardei gras , rosii


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri