Reteta de caisata - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Caisata

Retete Culinare » Retete de bauturi » Caisata


Delimitare retetaCaisata este o bautura alcoolica delicioasa care poate fi preparata cu usurinta in propriul camin si servita alaturi de orice fel de mancare.

Un pahar cu caisata.   Mareste poza
" Un pahar cu caisata. "

Ingrediente

2 kg caise

1/2 kg zahar

votca

Mod de preparare

  1. Spalati caisele si scoateti-le samburii si dupa ce s-au scurs de apa puneti-le in straturi in damigeana impreuna cu zaharul.
  2. Este de preferat ca ultimul strat sa fie de zahar.
  3. Legati damigeana cu tifon si lasati pentru o luna la macerat la loc insorit.
  4. Dupa ce s-au macerat caisele, adaugati alcool dupa preferinte, cantitatea recomandata fiind de aproximativ un litru de votca.
  5. Dupa cateva saptamani puteti servi bautura.

Menţiuni

Aceasta bautura alcoolica nu trebuie a fi lasata la indemana copiilor.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : caise , votca

Fotografia prezentata in reteta de Caisata apartine Meetak.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri