Reteta de chiftelute - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Chiftelute

Retete Culinare » Retete de aperitive » Chiftelute


Delimitare retetaIn cazul in care doriti sa preparati un aperitiv consistent pentru musafiri, va recomandam sa incercati reteta de chiftelute care va fi cu siguranta pe placul tuturor.

Doua boluri cu chiftelute.   Mareste poza
" Doua boluri cu chiftelute. "

Ingrediente

1/2 kg carne

1 felie paine

1 ceapa

sare

piper

2 oua

50 g unt

1 cartof fiert

pesmet

Mod de preparare

  1. Carnea, cartoful si painea, muiata in apa si stoarsa, le treceti prin masina de tocat de doua ori.
  2. Tocati ceapa si o caliti in unt si apoi o amestecati in carne, dupa care adaugati 1 ou, sare, piper.
  3. Formati cu mana chiftelute rotunde, mici si le treceti prin ou batut, prin pesmet si apoi din nou prin ou, apoi le prajiti in ulei fierbinte.
  4. Serviti chiftelute calde.

Menţiuni

Puteti servi chiftelutele la masa pe un pat de salata verde.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : carne tocata , paine , ceapa , oua , unt , cartofi , pesmet

Fotografia prezentata in reteta de Chiftelute apartine Thirteenth Eye.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri