Reteta de ciorba de perisoare de pui - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Ciorba de perisoare de pui

Retete Culinare » Retete de ciorbe » Ciorba de perisoare de pui


Delimitare retetaCiorba de perisoare de pui a aparut ca alternativa deoarece carnea de pasare se considea a fi mult mai sanatoasa decat celelalte tipuri de carne.

O farfurie cu ciorba de perisoare de pui, un ardei iute, smantana si paine   Mareste poza
" O farfurie cu ciorba de perisoare de pui, un ardei iute, smantana si paine "

Ingrediente

1/2 kg de carne tocata de pui

1 litru bors

leustean

patrunjel

taietei de casa

3-4 cartofi

zazavat la borcan

1 ceapa

sare

piper

cimbru

Mod de preparare

  1. Puneti intr-o oala la fiert aproximativ 5l de apa in care adaugati ceapa taiata marunt.
  2. In momentul in care apa a dat in clocot, adaugati si zarzavatul si lasati sa fiarba si pregatiti intre timp compozitia pentru perisoare.
  3. Luati un bol in care puneti carnea tocata, un ou, sarea, piperul si cimbrul, amestecati continutul pana se omogenizeaza foarte bine iar in timpul in care fierbe zarzavatul, puneti amestecul la rece pentru a-si pastra savoarea.
  4. Preparati taiteii de casa dintr-un ou, putina sare si faina cat cuprinde, framantati aluatul si apoi intindeti o foaie subtire pe care o taiati in fasii foarte subtiri, de forma unor paste.
  5. Taiati cartofii cubulete si adaugati-i in oala de ciorba in momentul in care zarzavatul a fiert.
  6. Scoateti de la rece compozitia pentru perisoare, modelati bilute cu mana umeda si adaugati-le in oala de ciorba.
  7. In momentul in care perisoarele se ridica la suprafata, puneti taitetii si lasati sa fiarba totul la foc mic.
  8. La sfarsit adaugati borsul, condimentele si verdeata.

Menţiuni

Reteta iese si mai buna daca preparati taiteii cu o seara inainte, astfel incat acestia se pot usca putin.

Timp de preparare: 2 ore si jumatate

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : carne tocata , bors , taitei , cartofi , ceapa , cimbru

Fotografia prezentata in reteta de Ciorba de perisoare de pui apartine Kiss Monika.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

O reteta de ....

Ciorba de loboda
Ciorba de loboda
Ciorba de loboda
Ciorba de cartofi
Ciorba de cartofi
Ciorba de cartofi
Ciorba radauteana
Ciorba radauteana
Ciorba radauteana
Ciorba de burta economica
Ciorba de burta economica
Ciorba de burta economica
Ciorba de burta ca in Oltenia
Ciorba de burta ca in Oltenia
Ciorba de burta ca in Oltenia
Ciorba de fasole boabe
Ciorba de fasole boabe
Ciorba de fasole boabe
Ciorba de burta cu legume
Ciorba de burta cu legume
Ciorba de burta cu legume
Ciorba traditionala de pui
Ciorba traditionala de pui
Ciorba traditionala de pui
Retete de prajituri