Ciorba de pui este un preparat excelent care poate fi consumat in oricare din cele patru anotimpuri fiind usor de preparat dar si foarte gustoasa.
1 pui pentru ciorba (fara piept si fara pulpe)
1 ceapa mare
2 morcovi
1 telina
1 patrunjel
1 pastarnac
100 g fasole verde
100 g fidea
450 g rosii taiate
1/2 legatura patrunjel
1 litru bors
sare
piper
leustean
Ciorba se poate drege cu ou si cu cateva linguri de smantana.
Timp de preparare: 1 ora 35 de minute
Complexitate: medie
Tagged with : pui , ceapa , morcov , telina , pastarnac , fasole verde , fidea , rosii , bors
Cele mai noi retete in cartea de bucate online.
Ciorba de urzici - Retete de ciorbe
Ciorba de miel - Retete de ciorbe
Bors de peste - Retete de ciorbe
Ciorba de pui cu legume - Retete de ciorbe
Ciorba de burta cu gogosari in otet - Retete de ciorbe
Vezi toata lista de Retete noi din cartea de bucate.
Fii la curent cu cele mai noi preparate culinare.