Reteta de ciorba de pui cu legume - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Ciorba de pui cu legume

Retete Culinare » Retete de ciorbe » Ciorba de pui cu legume


Delimitare retetaCiorba de pui cu legume este o reteta traditionala romaneasca, foarte indragita de cei care o consuma si care se prepara in toate casele.

Un bol cu ciorba de pui proaspat preparata.   Mareste poza
" Un bol cu ciorba de pui proaspat preparata. "

Ingrediente

2 aripi de pui

1 piept de pui

1 spate de pui

4 morcovi

1 ceapa

1 ardei verde

1 ardei rosu

1 telina

2 rosii

70 g pasta de tomate

1 lingura si jumatate bors magic

1 lingura delicat

piper

2-3 catei usturoi

patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Taiati carnea pui dupa cum considerati dumneavoastra ca este mai bine si spalati-o bine cu apa rece.
  2. Puneti carnea la fiert intr-o oala cu aproximativ 4 litri de apa si lasati sa fiarba la foc tare pana in momentul in care se formeaza spuma.
  3. Indepartati spuma pana in momentul in care aceasta nu se mai formeaza si apoi continuati fierberea la foc mediu.
  4. Curatati si spalati intre timp legumele pe care le taiati in cubulete de dimensiuni mici, cu exceptia cepei pe care o tocati foarte marunt.
  5. Incercati carnea si in momentul in care aceasta este pe jumatate fiarta adugati in oala si legumele si lasati in continuare sa fiarba totul.
  6. In momentul in care carnea impreuna cu legumele au fiert, puneti si restul ingredientelor, adica pasta de tomate, piperul, delicatul, borsul si usturoiul pisat foarte marunt.
  7. Lasati sa mai fiarba aproximativ 10 minute dupa care trageti oala de foc si stingeti focul.
  8. Bateti separat un ou pe care il diluati cu zeama fierbinte de ciorba si apoi rasturnati amestecul in oala cu ciorba, amestecand de jos in sus pentru a nu se rascoace oul.
  9. La sfarsit adaugati frunze de patrunjel verde taiate marunt pentru a da un aspect deosebit ciorbei si pentru o savoare aparte.

Menţiuni

Aceasta reteta se poate prepara si cu legume conservate sau zarvazat de legume atunci cand legumele proaspete nu pot fi gasite pe piata.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : aripioare de pui , piept de pui , spate de pui , morcov , ceapa , ardei gras , telina , rosii , bors , usturoi

Fotografia prezentata in reteta de Ciorba de pui cu legume apartine Rachel Titiriga.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

O reteta de ....

Ciorba de vita
Ciorba de vita
Ciorba de vita
Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta
Ciorba de miel
Ciorba de miel
Ciorba de miel
Ciorba de peste
Ciorba de peste
Ciorba de peste
Ciorba de burta
Ciorba de burta
Ciorba de burta
Ciorba de urzici
Ciorba de urzici
Ciorba de urzici
Ciorba de burta traditionala
Ciorba de burta traditionala
Ciorba de burta traditionala
Ciorba de post cu stevie
Ciorba de post cu stevie
Ciorba de post cu stevie
Retete de prajituri