O reteta traditionala de vacuta pe care nimeni nu o poate refuza este acesta ciorba de vacuta delicioasa, hranitoare si pe placul celor ce prefera ciorbele.
250 g carne de vacuta
1 conopida mica
1 ceapa mica
2 morcovi mici
1 patrunjel mic
1 ardei verde mic
1 lingura otet
3 linguri bulion
sare
piper
tarhon
leustean
Ciorba se poate servi cu smantana si de preferat fierbinte.
Timp de preparare: 2 ore 20 de minute
Complexitate: medie
Tagged with : carne de vita , conopida , ceapa , morcov , ardei gras , otet
Cele mai noi retete in cartea de bucate online.
Ciorba de perisoare - Retete de ciorbe
Ciorba de perisoare de pui - Retete de ciorbe
Ciorba de burta economica - Retete de ciorbe
Ciorba de post cu urzici - Retete de ciorbe
Ciorba taraneasca de pui - Retete de ciorbe
Vezi toata lista de Retete noi din cartea de bucate.
Fii la curent cu cele mai noi preparate culinare.