Reteta de compot de caise - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Compot de caise

Retete Culinare » Retete de conserve » Compot de caise


Delimitare retetaComnpotul de caise este o bautura excelenta pentru iarna fiind sanatoasa dar si pentru ca aduce un plus de aroma in anotimpul rece.

Caise.   Mareste poza
" Caise. "

Ingrediente

1 kg caise

200 g zahar

1 aspirina

Mod de preparare

  1. Caisele alese tari se spala bine, se scot samburii si se aseaza jumatatile in borcan.
  2. Dizolvati zaharul si apa si turnati-l in borcane fara a-l umple.
  3. Puneti apoi pastila de aspirina pisata in borcane, repartizand-o egal.
  4. Puneti apoi capace de metal pe borcane avand grija ca acestea sa fie inchise bine.
  5. Lasati apoi compotul intr-o oala cu apa 30 de minute la foc mic, dupa ce au dat in clocot.
  6. Luati vasul de pe foc,acoperiti-l cu prosoape groase si lasati-l pana a doua zi cand veti verifica daca vreunul scapa aer.

Menţiuni

Compotul de caise poate fi consumat atat ca desert dar poate fi folosit si la diverse prajituri.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : caise


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

O reteta de ....

Compot de gutui
Compot de gutui
Compot de gutui
Compot de pere
Compot de pere
Compot de pere
Compot de mere
Compot de mere
Compot de mere
Compot de struguri
Compot de struguri
Compot de struguri
Retete de prajituri