Reteta de compot de piersici - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Compot de piersici

Retete Culinare » Retete de conserve » Compot de piersici


Delimitare retetaDaca vreti sa pregatiti un deliciu pe care sa-l puteti servi rece in serile calduroase atunci preparati aceasta reteta delicioasa de compot de piersici.

Cateva piersici pufoase , coapte si delicoase.   Mareste poza
" Cateva piersici pufoase , coapte si delicoase. "

Ingrediente

1/2 kg piersici

1/2 pahar zahar

2 sau 3 pahare apa fiarta

Mod de preparare

  1. Puneti piersicile in apa clocotita apoi scoateti-le dupa doua minute, curatati-le de coaja si scoateti-le samburii.
  2. Puneti apoi paharele de apa fiarta intr-o cratita alaturi de piersici si zahar si lasati-le sa dea in cateva clocote.
  3. Veti sti ca este gata in momentul in care piersicile incep sa isi schimbe putin culoarea pana la nivelul la care este uniforma pe toata suprafata fructului.
  4. Luati cratita de pe foc si lasati compotul sa se raceasca.

Menţiuni

Aveti grija in momentul fierberii compotului de piersici sa nu lasati prea mult fructele sa se inmoaie deoarece nu va mai avea un gust foarte bun.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : piersici


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

O reteta de ....

Compot de pere
Compot de pere
Compot de pere
Compot de gutui
Compot de gutui
Compot de gutui
Compot de prune
Compot de prune
Compot de prune
Compot de struguri
Compot de struguri
Compot de struguri
Retete de prajituri