Dulceata de caise
Retete de conserve » Dulceata de caise
Copiii sunt innebuniti dupa dulciuri iar in zilele friguroase de iarna le poti oferi aceasta delicioasa dulceata de caise care ii va inmiresma cu aromele verii.
Cateva borcane cu dulceata de caise.
Ingrediente
1 kg caise
1 kg zahar
2 pahare apa
2 linguri zeama de lamaie
Mod de preparare
Fructele trebuie alese cu grija pentru a fi nici prea crude dar nici prea coapte sau moi.
Lasati-le apoi un min in apa oparita si indepartati-le coaja si samburii.
Preparati apoi un sirop din zahar apa si lamaie care sa fie consistent.
Cand siropul este legat, adaugati caisele si lasati-le la fiert impreuna pana cand compozitia este legata bine.
Indepartati spuma si lasati dulceata la racit apoi puneti-o in borcane si apoi in camara la loc umbrit.
Menţiuni
Dulceata de caise se serveste unsa pe felii de paine cu margarina.
Timp de preparare: 2 ore
Complexitate: medie
Etichete: caise , lamaie
Fotografia prezentata in reteta de Dulceata de caise apartine Museumpiece.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de dulceata de caise, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.