Reteta de gogosari cu struguri in otet - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Gogosari cu struguri in otet

Retete Culinare » Retete de muraturi » Gogosari cu struguri in otet


Delimitare retetaGogosarii in otet cu struguri sunt deliciosi si foarte usor de preparat fiind indragiti de cei mici datorita gustului dulce acrisor al strugurilor.

Gogosari lunguieti pregatiti pentru conservare.   Mareste poza
" Gogosari lunguieti pregatiti pentru conservare. "

Ingrediente

gogosari

boabe de struguri

1 l otet

500 g zahar

3 litri apa

250 g miere

seminte de mustar

piper boabe

foi de dafin

Mod de preparare

  1. Spalati gogosarii, indepartati cotoarele si umpleti cu boabe tari de struguri albi si negri.
  2. Preparati saramura din un litru otet de 9 grade, trei litri de apa, patru linguri sare, 500 grame de zahar, foi de dafin si piper.
  3. Lasati sa dea in clocot apoi turnati peste gogosarii aranjati in borcan cu atentie.
  4. Mierea o adaugati atunci cand compozitia este temperata si apoi completati cu seminte de mustar.
  5. Sigilati sau sterilizati borcanele si acoperiti-le cu paturi.

Menţiuni

Gogosarii cu struguri se pot consuma la o saptamana de la preparare.

Timp de preparare: 3 ore

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : gogosari , struguri , miere , otet

Fotografia prezentata in reteta de Gogosari cu struguri in otet apartine Draculina Ak.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri