Reteta de gogosari in sos - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Gogosari in sos

Retete Culinare » Retete de conserve » Gogosari in sos


Delimitare retetaDaca vreti sa preparati o garnitura speciala pentru zilele reci de iarna incercati si aceasta reteta delicioasa de gogosari in sos de rosii.

gogosari in sos   Mareste poza
" gogosari in sos "

Ingrediente

3 kg gogosari

300 ml otet

500 ml apa

100 g zahar

100 g bulion

400 ml ulei

cateva foi de dafin

boabe de mustar

sare

piper

Mod de preparare

  1. Puneti toate ingredientele intr-o cratita, exceptand gogosarii si lasati-le sa fiarba timp de aproximativ jumatate de ora.
  2. Curatati gogosarii si apoi taiati-i in felii subtiri sau in sferturi.
  3. Adaugati-i in sos si lasati-i sa fiarba impreuna cu acesta doua, trei minute.
  4. Scoateti gogosarii din sos cu o paleta de bucatarie si se pun in borcane acoperind cam trei sferturi din acesta.
  5. Turnati sosul in completarea borcanelor si apoi legati borcanele strans si lasati-le la racit in paturi.

Menţiuni

Gogosarii in sos se pot folosi ca garnitura sau pentru pregatirea mancarurilor.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : gogosari , otet


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri