Reteta de gogosari in suc propriu si otet - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Gogosari in suc propriu si otet

Retete Culinare » Retete de muraturi » Gogosari in suc propriu si otet


Delimitare retetaGogosarii in suc propriu si otet sunt gustosi si usor de preparat fiind perfecti pentru o masa traditionala in familie.

Cateva borcane cu gogosari pentru iarna.   Mareste poza
" Cateva borcane cu gogosari pentru iarna. "

Ingrediente

1 kg gogosari fara cotoare

100 ml otet 9 grade

100 g zahar

10 g sare

2 foi de defin

1 lingurita boabe de mustar

1 lingurita coriandru

Mod de preparare

  1. Spalati, curatati si taiati gogosarii in bucati medii apoi puneti-i intr-o cratita impreuna cu toate celelalte ingrediente.
  2. Amestecati si lasati-i 1-2 ore cat sa lase gogosarii suc propriu.
  3. Puneti apoi vasul cu gogosari sa dea intr-un clocot amestecand des apoi scoateti-i cu o paleta si lasati-i la racit.
  4. Asezati gogosarii in borcane punand deasupra 2 radacini de hrean in forma de x, turnati in fiecare borcan zeama in care au fiert gogosarii, capsati borcanele si depozitati-le in camara.

Menţiuni

Gogosarii in suc propriu se pot servi cu friptura de porc sau carne la cuptor.

Timp de preparare: 3 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : gogosari , otet

Fotografia prezentata in reteta de Gogosari in suc propriu si otet apartine Serb Steluta.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri