Reteta de gogosari opariti in otet - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Gogosari opariti in otet

Retete Culinare » Retete de muraturi » Gogosari opariti in otet


Delimitare retetaGogosarii opariti in otet sunt foarte usor de preparat si foarte gustosi si se marineaza mai rapid decat alte retete de gogosari in otet.

Gogosari perfecti pentru a fi conservati.   Mareste poza
" Gogosari perfecti pentru a fi conservati. "

Ingrediente

10 kg gogosari

1 l otet

3 l apa

10 linguri zahar

2 linguri sare

conservant

piper boabe

boabe de mustar

foi de dafin

Mod de preparare

  1. Spalati si curatati gogosarii apoi taiati-i in sferturi si indepartati toate semintele.
  2. Puneti la fiert apa, otetul si restul mirodeniilor si cand fierbe apa puneti gogosari cat incap in vas.
  3. Lasati-i doua minute apoi scoateti gogosarii cu o spumiera si dupa ce s-au racorit si puteti pune mana pe ei asezati-i in borcane.
  4. Printre ei puteti pune hrean taiat betisoare apoi puneti apa calduta si incercati sa scoateti toate bulele din borcan prin presare usoara.
  5. Puneti conservantul si legati borcanele cu celofan apoi depozitati-le in camara.

Menţiuni

Puteti consuma gogosarii cu friptura sau carne la cuptor.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : gogosari , otet

Fotografia prezentata in reteta de Gogosari opariti in otet apartine Yooper Shooter.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri