Gogosarii opariti in otet sunt foarte usor de preparat si foarte gustosi si se marineaza mai rapid decat alte retete de gogosari in otet.
10 kg gogosari
1 l otet
3 l apa
10 linguri zahar
2 linguri sare
conservant
piper boabe
boabe de mustar
foi de dafin
Puteti consuma gogosarii cu friptura sau carne la cuptor.
Timp de preparare: 2 ore
Complexitate: mica
Tagged with : gogosari , otet
Fotografia prezentata in reteta de Gogosari opariti in otet apartine Yooper Shooter.
Cele mai noi retete in cartea de bucate online.
Ardei iuti murati - Retete de muraturi
Gogosari in suc propriu si otet - Retete de muraturi
Ghebe murate - Retete de muraturi
Gogonele in saramura - Retete de muraturi
Gogosari murati - Retete de muraturi
Vezi toata lista de Retete noi din cartea de bucate.
Fii la curent cu cele mai noi preparate culinare.