Reteta de gogosari umpluti cu conopida in otet - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Gogosari umpluti cu conopida in otet

Retete Culinare » Retete de muraturi » Gogosari umpluti cu conopida in otet


Delimitare reteta

Gogosarii umpluti cu conopida sunt deliciosi si arata foarte bine la mesele festive fiind foarte usor de preparat si de consumat.

Cateva kilograme de gogosari pregatiti pentru conservare.   Mareste poza
" Cateva kilograme de gogosari pregatiti pentru conservare. "

Ingrediente

gogosari

conopida buchetele

sare

otet

zahar

foi de dafin

hrean

boabe de piper

boabe de mustar

Mod de preparare

  1. Curatati gogosarii cu atentie pentru a nu ii rupe si desfaceti conopida in buchetele.
  2. Umpleti gogosarii cu conopida si asezati-i in borcand adaugand hrean in spatiile libere.
  3. Fierbeti solutia din apa, otet, sare pentru conservat, zahar, boabe de piper, boabe de mustar si foi de dafin.
  4. La un litru de apa adaugati patru linguri de otet, o lingura de sare, doua linguri de zahar si boabe de piper si mustar dupa preferinte apoi cateva foi de dafin.
  5. Cand solutia a clocotit turnati-o in borcane peste gogosarii umpluti iar cand se racesc borcanele adaugati conservant si sigilati-le.

Menţiuni

Alegeti gogosarii cei mai frumosi si mai sanatosi pe care ii gasiti.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : gogosari , conopida , otet , hrean

Fotografia prezentata in reteta de Gogosari umpluti cu conopida in otet apartine St Even.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri