Reteta de gogosi cu cascaval - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Gogosi cu cascaval

Retete Culinare » Retete de dulciuri » Gogosi cu cascaval


Delimitare retetaDaca va place arta culinara si vreti mereu sa experimentati ceva nou, incercati si aceste gogosi cu cascaval care va vor fi pe plac.

Un cosulet cu cateva gogosi cu cascaval, stropite cu unt si pudrate cu zahar farin.   Mareste poza
" Un cosulet cu cateva gogosi cu cascaval, stropite cu unt si pudrate cu zahar farin. "

Ingrediente

100 g faina

200 g cascaval ras

1 cana mare lapte

3 oua

100 g unt

sare

Mod de preparare

  1. Fierbeti laptele cu doua linguri de unt si cand da in clocot, turnati faina si amestecati repede si bine ca sa incorporati toata faina in lapte.
  2. Adaugati cascavalul ras si amestecati pe foc, pana ce aluatul se desprinde de peretii vasului.
  3. Dati deoparte, puneti cate un ou si amestecati dupa fiecare.
  4. Luati o cratita si umpleti-o cu apa iar cand apa da in clocot, introduceti cate o lingurita din aluat si lasati sa fiarba.
  5. Cand gogoselele sunt fierte, le scoateti cu lingura cu gauri, le scurgeti bine, le puneti pe o farfurie mare si le stropiti cu unt fierbinte.

Menţiuni

Serviti gogosile cu cascaval alaturi de un pahar cu lapte, cald sau rece.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : cascaval , lapte , oua , unt

Fotografia prezentata in reteta de Gogosi cu cascaval apartine Pierre.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri