Reteta de icre de crap - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Icre de crap

Retete Culinare » Retete de peste » Icre de crap


Delimitare retetaDaca vreti sa preparati o salata pentru aperitiv, incercati aceasta salata de icre de crap care este usoara si rapida de facut.

Paine cu icre de crap.   Mareste poza
" Paine cu icre de crap. "

Ingrediente

200 g icre

miez de paine

ulei

sare

zeama de la 1 lamaie

ceapa taiata fin

Mod de preparare

  1. Spalati icrele si lasati-le sa se scurga.
  2. Amestecati-le cu sare si lasati-le jumatate de ora la frigider.
  3. Pana atunci inmuiati miezul de paine in apa sau lapte si stoarceti-l bine.
  4. Puneti intr-un castron impreuna cu icrele si amestecati adaugand ulei treptat pana cand devin pufoase.
  5. Adaugati aproape de final zeama de lamaie si amestecati in continuare.
  6. La final adaugati ceapa tocata fin.

Menţiuni

Este bine sa amestecati icrele in aceeasi directie cu mixerul ca la maioneza pentru a nu avea neplacuta surpriza de a se taia.

Timp de preparare: 50 de minute

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : icre , paine , lamaie , ceapa


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri