Reteta de jeleu de cafea - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Jeleu de cafea

Retete Culinare » Retete de dulciuri » Jeleu de cafea


Delimitare retetaPreparati un desert rapid si savuros cum ar fi acest jeleu de cafea, chiar la dumneavoastra in bucatarie.

Doua cuburi de jeleu de cafea, preparate in casa.   Mareste poza
" Doua cuburi de jeleu de cafea, preparate in casa. "

Ingrediente

2 cani cafea

1 lingura gelatina

2 linguri zahar

frisca vegetala

Mod de preparare

  1. Puneti gelatina intr-un castron si peste ea puneti 4 linguri cu apa calduta, pentru a o dizolva.
  2. Aveti grija ca apa sa nu fierbinte deoarece va distruge in acest fel toate proprietatile gelatinei.
  3. Intr-o oala turnati cele doua cani de cafea iar peste, adaugati zaharul si gelatina dizolvata.
  4. Puneti vasul pe foc mic si amestecati continuu pana ce se topeste zaharul si se omogenizeaza amestecul.
  5. Compozitia obtinuta o lasati sa se racoreasca putin in oala, apoi o turnati in cani pentru desert si dati la frigider pentru a se intari.

Menţiuni

Serviti o portie de jeleu de cafea cu multa frisca solida deasupra.

Timp de preparare: 20 de minute

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : cafea , gelatina , frisca

Fotografia prezentata in reteta de Jeleu de cafea apartine Mitinita.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri