Reteta de magiun de prune - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Magiun de prune

Retete Culinare » Retete de conserve » Magiun de prune


Delimitare retetaDaca doriti sa incercati o reteta clasica de magiun traditional incercati si aceasta reteta de magiun cu prune care va va incanta.

Prune.   Mareste poza
" Prune. "

Ingrediente

Patru kg prune

Un kg zahar

Opt aspirine

Mod de preparare

  1. Spalati bine prunele si indepartati-le samburii.
  2. Dati prunele prin sita mare a masinii de tocat si puneti-le intr-un oala unsa cu ulei si incinsa bine.
  3. Lasati magiunul pana devine dens iar cu 10 minute inainte de a-l lua de pe foc adaugati zaharul si mai lasati cratita pe foc pana cand zaharul este topit .
  4. La sfarsit se adauga aspirina (acid salicilic) si se pune in borcane .

Menţiuni

Reteta are complexitate redusa si timp mediu de preparare.

Magiunul se poate servi pe paine sau ca umplutura pentru gogosi si clatite.

Tagged with   Tagged with : prune


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri