Reteta de muraturi asortate - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Muraturi Asortate

Retete Culinare » Retete de muraturi » Muraturi Asortate


Delimitare retetaDaca doriti sa preparati cat mai multe feluri de muraturi dar nu aveti timp incercati aceasta reteta simpla de muraturi asortate care va va uimi.

Muraturi asortate la borcan.   Mareste poza
" Muraturi asortate la borcan. "

Ingrediente

legume dupa preferinte

sare

apa

frunze de visin

morcovi

Mod de preparare

  1. Alegeti legumele dupa preferinte incercand si castravetii, patlagelele, ardeii grasi sau pepenii verzi care se regasesc in retetele de muraturi asortate.
  2. Daca doriti sa adaugati si pastai atunci fierbeti-le inainte pentru ca acestea nu se mureaza complet si vor ramane tari.
  3. Alegeti legumele cele mai sanatoase si spalati-le bine pentru a nu ramane impuritati .
  4. Asezati legumele in butoi sau in borcane foarte mari.
  5. Pentru a oferi un gust special muraturilor adaugati crengute cu frunze de visin sau stejar pentru ca acestea contin si vitamine.
  6. Pregatiti o saramura concentrata de 7 % cu 24 de ore inainte de asezarea legumelor in butoi.
  7. Turnati apa sarata peste legume si completati periodic dupa ce aceasta a intrat si in legume.
  8. Butoiul trebuie sa fie plin permanenta si depozitat la loc racoros si umbrit.

Menţiuni

Daca doriti puteti adauga in butoiul cu muraturi si marar uscat.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : castraveti , gogonele , ardei gras , pepene


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri