Reteta de musaca - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Musaca

Retete Culinare » Retete cu carne » Musaca


Delimitare retetaDaca vreti un preparat culinar care sa fie consistent dar care sa fie usor de preparat incercati aceasta reteta usoara de musaca.

O farfurie cu o felie de musaca si patrunjel   Mareste poza
" O farfurie cu o felie de musaca si patrunjel "

Ingrediente

1 kg cartofi

1/2 kg carne tocata

marar verde

patrunjel verde

1 ceapa

sare

piper

2 oua

Mod de preparare

  1. Fierbeti cartofii si pisati-i bine pana cand obtineti un piure.
  2. Amestecati carnea tocata cu condimentele si verdeata pana cand totul este bine incorporat.
  3. Caliti ceapa in putin ulei pana cand prinde o culoare aurie.
  4. Adaugati carnea peste ceapa si caliti-o timp de cinci minute.
  5. Ungeti o tava cu ulei sau cu unt si puneti jumatate din piureul de cartofi pe intreaga suprafata a tavii.
  6. Puneti apoi un strat de carne, unul de cartofi si tot asa pana se termina compozitiile.
  7. Bagati tava la cuptor si dupa aproximativ jumatate de ora scoateti tava si ungeti preparatul cu oua batute.
  8. Bagati tava inapoi si scoateti-o cand totul este gata.

Menţiuni

Reteta de musaca se serveste intotdeauna calda, alaturi de paine rumenita in cuptor.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : cartofi , carne tocata , ceapa , oua


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri