Muschi de vita cu ciuperci
Retete Culinare »
Retete cu carne » Muschi de vita cu ciuperci
Daca aveti invitati la masa si doriti sa ii impresionati, incercati acest muschi cu ciuperci care ii va lasa cu gura cascata pe toti.
Mareste poza
" Platou de prezentare cu o portie delicioasa de muschi de vita cu ciuperci "
Ingrediente
6 felii muschi de vita
300 g ciuperci
1 cana ulei
1 pahar vin alb
1 lingur bulion de rosii
1/2 franzela alba
verdeata tocata
sare
unt
piper
Mod de preparare
- Stergeti muschiul cu un prosop curat si il prajiti in ulei incins cate 4 minute pe fiecare parte.
- Il lasati pe o farfurie, timp in care pregatiti ciupercile.
- Curatati ciupercile de partea tare, le spalati in mai multe ape, le taiati felii subtiri si le puneti in uleiul in care ati prajit carnea.
- Lasati un sfert de ora la foc mic, cu vasul acoperit, sa scada in zeama lor, dupa care adaugati un pahar mic de vin alb, sare, piper macinat dupa gust si o lingurita de bulion de rosii desfacut in apa rece.
- Acoperiti vasul din nou si continuati fierberea timp de o jumatate de ora.
- Taiati franzela felii potrivit de groase si prajiti fiecare felie in unt incins.
- Cand ciupercile sunt gata, le rasturnati intr-o forma de sticla incasabila, puneti deasupra feliile de paine si pe fiecare felie de paine puneti cate o felie de friptura.
- Introduceti forma in cuptorul cald un sfert de ora, apoi serviti fierbinte muschiul, taiat portii potrivite, care sa cuprinda o felie de franzela, una de muschi si o portie de ciuperci.
Menţiuni
Puteti servi aceasta reteta cu salata de legume.
Timp de preparare: 1 ora 30 de minute
Complexitate: medie
Tagged with : vita , ciuperci , vin , paine , unt
Fotografia prezentata in reteta de Muschi de vita cu ciuperci apartine Rkazda.
Spune-ti parerea despre reteta
O reteta de ....
Cele mai noi retete in cartea de bucate online.
Mancare chinezeasca
- Retete cu carne
Pui cu ciuperci - Retete cu carne
Pui cu smantana - Retete cu carne
Musaca de carne - Retete cu carne
Chiftele marinate - Retete cu carne
Vezi toata lista de Retete noi din cartea de bucate.