Reteta de negresa - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Negresa

Retete Culinare » Retete de dulciuri » Negresa


Delimitare retetaDulciurile care contin ciocolata sunt preferatele copiilor asa ca gateste-le ceva special preparand aceasta negresa delicioasa.

Cateva bucati de negresa.   Mareste poza
" Cateva bucati de negresa. "

Ingrediente

1 cana unt

8 cuburi ciocolata pt prajituri

5 oua

2 cani zahar

1 lingurita esenta de vanilie

1 1/2 cana faina

sare

2 cani alune macinate

Mod de preparare

  1. Incingeti cuptorul si ungeti o tava cu ulei apoi tapati-o cu faina apoi puneti untul si ciocolata intr-o cratita si topiti-le la flacara mica .
  2. Puneti ouale, zaharul si esenta de vanilie intr-un vas si amestecati-le la viteza mare timp de 10 minute, de preferat cu mixerul.
  3. Incorporati apoi ciocolata topita cu faine, sare si alune macinate pana cand veti obtine un aluat moale, ca o crema.
  4. Puneti rezultatul in tava incalzita si lasati-o aproximativ 40 de minute la cuptor.

Menţiuni

La servire, puteti adauga zahat pudra sau frisca pe deasupra.

Timp de preparare: 1 ora 20 de minute

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : unt , ciocolata , oua , alune


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri