Reteta de ostropel de porc - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Ostropel de porc

Retete Culinare » Retete cu carne » Ostropel de porc


Delimitare retetaDaca aveti ceva carne de porc in frigider si nu stiti cum sa o preparati, atunci incercati aceasta delicioasa reteta de ostropel.

O tigaie cu ostropel de porc preparata cu multe legume.   Mareste poza
" O tigaie cu ostropel de porc preparata cu multe legume. "

Ingrediente

500 g carne de porc

2 ardei grasi

1 kg rosii

1 ceapa mica

sare

1 cana ulei

Mod de preparare

  1. Spalati carnea si rumeniti-o bine in ulei incins, dupa care acoperiti cu apa calda si fierbeti la foc mic o jumatate de ora.
  2. Folositi doar jumatate din cantitatea de ulei.
  3. In uleiul ramas, caliti o ceapa tocata marunt impreuna cu doi ardei grasi taiati fasii.
  4. Cand ceapa devine sticloasa, puneti rosiile decojite si taiate felii subtiri, sarati si piperati dupa gust sosul si lasati sa fiarba la foc potrivit o jumatate de ora.
  5. Puneti carnea in sos, fierbeti mancarea inca un sfert de ora impreuna cu usturoiul tocat marunt, apoi luati de pe foc.
  6. Ostropelul de porc trebuie sa fie gras.

Menţiuni

Ostropelul de porc se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : porc , ardei gras , rosii , ceapa

Fotografia prezentata in reteta de Ostropel de porc apartine Loulou4858fort.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri