Reteta de pilaf cu carne de porc - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Pilaf cu carne de porc

Retete Culinare » Retete cu carne » Pilaf cu carne de porc


Delimitare retetaDaca vreti sa preparati ceva special pentru cina ,atunci alegeti pilaful cu carne de porc pentru ca este atat consistent cat si delicios.

O farfurie de pilaf cu carne de porc.   Mareste poza
" O farfurie de pilaf cu carne de porc. "

Ingrediente

750 g carne de porc

125 g ulei

150 g ceapa

300 g orez

100 g morcovi

100 g telina

50 g unt

sare

piper

Mod de preparare

  1. Taiati carnea de porc in bucati medii si puneti-o la fiert in apa cu sare.
  2. In timpul fierberii spumati bine carnea si mai adaugati apa calda daca este cazul.
  3. Cand carnea este aproape gata, adaugati ceapa, morcovii si telina taiate in patru.
  4. Dupa ce ati ales bine orezul, caliti-l in ulei si stingeti-l cu supa.
  5. Adaugati apoi carnea peste orez, completati cu 900 ml supa si puneti vasul la cuptor timp de jumatate de ora.
  6. Cand este aproape gata, asezati peste continut felii de unt si mai lasati-l la cuptor 10 minute.

Menţiuni

Pilaful cu carne de porc se serveste intotdeauna fierbinte.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : porc , ceapa , orez , morcov , telina , unt


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri