Pilaf cu ciuperci
Retete de paste » Pilaf cu ciuperci
Daca doriti sa faceti o garnitura care sa fie sanatoasa si de post atunci pilaful de ciuperci este perfect datorita gustului sau deosebit.
O farfurie de pilaf cu ciuperci.
Ingrediente
300 g orez
5 cepe
1 morcov
1 ardei gras
cateva ciuperci
Mod de preparare
Curatati bine ciupercile apoi spalatile bine pentru a nu mai ramane tarana si opariti-le intr-o cratita.
Puneti-le intr-o tigaie alaturi de doua cepe mari taiate pestisori.
Turnati apa cat sa le acopere si un strop de ulei apoi fierbeti-le la foc mic pana scade apa si apoi adaugati ulei si prajiti-le la foc mic.
Adaugati sare si alte condimente dupa gust.
Taiati cubulete cele trei cepe ramase si prajiti-le in putin ulei la care adaugati morcov si ardei gras taiate marunt.
Turnati pe deasupra aproximativ un litru de apa si orezul .
Cand orezul este gata, adaugati sare si piper dupa gust si puneti in boluri mici peste care adaugati ciupercile prajite.
Menţiuni
Pilaful cu ciuperci se poate servi ca si garnitura sau simplu.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: orez , ciuperci , ceapa , morcov , ardei gras
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de pilaf cu ciuperci, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.